10.09.2007 г., 22:40 ч.

Нова 

  Поезия
619 0 3

Раните в сърцето ми зараснаха
и болката в душата ми изчезна.
Сълзите от очите  спряха вече
и истински усмихвам се отново.  

 Злите мисли ме напуснаха
и ето - нова съм, дори по-силна
и много, много по-уверена.
Простих за всичко, що ми причини,
загърбих аз даже миналото свое

Сега напред вървя,
готова за началото - с надежда,
 че ще дойдеш пак при мен, Любов...
 На улицата моя слънце пак ще грее
и пак за мен ще бъдеш благослов!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??