Раните в сърцето ми зараснаха
и болката в душата ми изчезна.
Сълзите от очите спряха вече
и истински усмихвам се отново.
Злите мисли ме напуснаха
и ето - нова съм, дори по-силна
и много, много по-уверена.
Простих за всичко, що ми причини,
загърбих аз даже миналото свое
Сега напред вървя,
готова за началото - с надежда,
че ще дойдеш пак при мен, Любов...
На улицата моя слънце пак ще грее
и пак за мен ще бъдеш благослов!
© Виктория All rights reserved.