16.12.2016 г., 23:26 ч.

Някой друг парчетата скалъпи 

  Поезия » Любовна
1642 16 26

Майстор вещ си –

смъкна ми небето,

омота ме с нанизи лъжи...

Аз повярвах.

Даденото – взето...

После вдянах –

дума как тежи.

Пропиля

каквото бе поискал.

Случи ми се

само за беда -

взе ме, пи,

а после ме начупи

като стомна.

Жадна за вода.

 

Някой друг

парчетата скалъпи,

после ме напълни,

та прелях...

Вярна съм му.

В берекет напъпих...

Стомна, цвят ли,

но ще му цъфтя...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??