19.02.2009 г., 12:45 ч.

Няколко залъка време 

  Поезия » Философска
746 0 13
НЯКОЛКО ЗАЛЪКА ВРЕМЕ

 

Майка и татко живеят сами.

Аз им доставям надежда...

Тъй и дъждецът напролет ръми,

облака сив щом процежда...

 

Татко лежи и не става цял ден,

с хора умрели говори...

Аз се усещам предаден и в мен

детство и старост пак спорят...

 

Ала не чувствам виновност и страх,

даже не нося и бреме.

Те са ми дали предимство пред тях -

няколко залъка време!...

© Ванилин Гавраилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??