14.12.2005 г., 21:10 ч.

Някъде там... 

  Поезия
603 0 0

 

 

            Някъде там, замина далече,

без жал, на самота ме обрече,

някъде там, замина отдавна,

мъчно е от раздялата коварна.

 

           Някъде там, някъде там,

            къде ли отиде не знам!?

            Някъде там, замина, любими,

    далече замина, някъде там.

 

        С мъка гледам небето,

от очите напират сълзите,

моля се на моята звезда,

да те видя мили, някога.

 

                                Някъде там, замина далече,

ще те видя ли някога вече,

и пак плача, защото не знам,

къде е това- някъде там.

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??