9.01.2022 г., 18:03 ч.

Обич 

  Поезия » Бели стихове
709 0 1

Обичам да милвам страните ти 

и да потъвам в кадифените ти устни,

които са полуотворени и очакващи любов.

Да милвам косите ти ухаещи и меки 

и въздуха от тях да вдишвам нежен.

Да могат ръцете ни,преплетени така да бъдат.

Тогава нека времето да спре!

И не е страшен мрака на безкрая,

защото две сърца са слети във едно.

© Иво Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??