Обичам си римушките,
за вас оставям пушките
да стреляте по тях, но за беля:
и мерникът изкри́вен е,
героят ми наивен е,
като дете на цялата земя 😊
Обичам си тетрадките,
тефтерите и папките
и хаоса в главата подреден.
Обичам химикалките
и в пъстро откачалките
намерили в мечтите ми терен!
Припев:
За лудите животът е чудесен,
в нормалните кротува лудостта.
Китарата направих си от песен
и струни от дъга на есента.
Обичам си и розата
разцъфнала в сърцето ми,
забравила, че има и бодли.
Обичам си кориците,
накацали в лавиците
и с тях летя, когато ме боли.
Обичам си боичките
и песента, и птичките,
когато ме събуждат през нощта!
Пристигнали с кометата
да яхваме ракетата
и да взривим на чувствата света!
Припев:
За лудите животът е чудесен,
в нормалните кротува лудостта.
Китарата направих си от песен
и струни от дъга на есента.
😊
Поздравявам ви с оригинала:
https://www.youtube.com/watch?v=ybAVaxYXNfA
Мелодията е същата 😊