31.07.2008 г., 20:13 ч.

Обичам 

  Поезия » Друга
681 0 6
 

Обичам шума

на вълните,

на хоризонта

на планините.

 

Обичам песента

на пойните птици

и светлината

от щастливи зеници.

 

Обичам синевата

над нас,

разцъфтелия и узрял

житен клас,

 

децата -

нашето продължение

и родителите си -

моето прозрение.

 

Обичам земята,

която ме е родила,

обичам хората -

вездесъща сила!

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??