24.05.2018 г., 14:56 ч.

Обратно към.. 

  Поезия » Друга
1147 3 7

Дали ще се завърнем някой ден

обратно там, където бяхме..

живот, прекрасен и зелен..

живот абсурден ли живяхме?

И беше ли реалност младостта ни,

онази тъй невинна и наивна,

а сълзите, протегнатите длани..

беше ли и обичта привидна?

Днес с илюзиите сме вече запознати,

да си затвориш очите не е грях..

със съвестта дори вече не сме другари..

моралът ни завлечен бе във крах.

© Периян Байрамова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Накъде вървиш, човеко? »

33 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??