19.04.2018 г., 1:00 ч.

Очакването 

  Поезия » Друга
437 3 3

Очакването е дете на чувството,
покълнало в земята на желанието
за честно и взаимно сбъдване
и жертва на разочарованието,
че няма обич, нито си разбран
от който искаш. И си сам.

 

Как да се избегне таз тъга?
Убиваш всяко чувство на мига.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??