7.03.2021 г., 12:53 ч.

Огън 

  Поезия » Любовна
465 0 2

Огън пламнал е във моето сърце

Разпален от любов неугасима

Подхранван от две протегнати ръце

Обхванали ме във прегръдка силна

 

И от две очи загледани във моите

Докосващи изстрадалата ми душа

Споделящи със нея радостта и болките

Изпълнени с безкрайна доброта

 

Разпалван още е и от прекрасната усмивка

Озаряваща лицето ти красиво

Този огън в мен горящ е жива сила

Държащ ме над морето сиво

***

На теб съм дал ключа от моето сърце

И той винаги ще бъде в теб любима

Положил съм го в твоите ръце

И дал съм ти всичката необходима сила

 

С която можеш вечно ме обича

Или пък само в миг да ме унищожиш

Но знай, че пламналият в мене огън

Не ще можеш дори и ти някак да го угасиш

 

Защото пламналият в мене огън

Е всъщност вечната и истинска любов

Любов, която може всичко да прощава

И да бъде вярна чак до гроб

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??