27.04.2009 г., 9:17 ч.

Опорна точка 

  Поезия » Философска
592 0 16

Търся я от онези години,

с чистотата на визията си.

Сякаш в мен експлодират

позабравени мислите...

И  чаровно земният свят

ме зарежда с енергия

и разчупва... странния лед.

Става картинна галерия,

с живописен маршрут -

удоволствие на дете,

разглобило играчка...

Става пророк душата ми,

с живостта на цвят,

възражда светлината,

опорна точка в моя свят.

 

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??