3.02.2009 г., 12:07 ч.

Ориентир 

  Поезия » Любовна
535 0 12

Всяка година напомня ми на пъпка,

без да зная с какъв цвят ще разцъфти.

Но пак съм влюбена, пролет щом звънне

и щом сърцето силно, силно затупти!

Забравям собствената си агония

за нуждата от строги правила,

небесен крал зарежда ме със вяра

и поезия - желаната игра...

И губя своя бряг в пейзажа зимен,

немея пред затрупан път от сняг,

ориентир са птиците небесни,

в покоя пълен над покриви и дървеса...

До следващата моя цветна пролет,

когато...

Пак ще ме погълне несекнала

и сляла се със мене горе,

красота!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??