23.07.2007 г., 16:05 ч.

ОРИСИЯ 

  Поезия
583 0 6
 

            ОРИСИЯ


Орисия странна ме орисала.

(Кой ли дух така ме е орисал?!):

Да се срещна с теб било ми писано,

да ти дам сърце, душа и мисъл.


Само твоите очи ме виждат цялата:

с болките, мечтите и надеждите.

С цялата душа, от плам обхваната,

минала през хиляди премеждия.


Орисийо моя, моя истино,

мъча се от тебе да се скрия,

но нали така ми е орисано -

все съм в плен на твоята магия.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??