26.05.2007 г., 5:37 ч.

Остани 

  Поезия
562 0 0
Аз не зная кой си,
но всеки път идваш при мен,
в мойте сънища
в мечтите ми, които плачат всеки ден...
Аз не зная кой си,
но всеки път се раждаш в душата ми,
в моите очи, в кръвта ми,
която носи ранения полет на мисълта ми...
Аз не зная кой си,
но всеки път улавяш ръката ми
в моите желания, в покаянията ми,
които отброяват времето на промяната ми...
Аз не зная кой си,
но всеки път изгаряш сърцето ми
в моите бягства, в пътеките ми,
които търсят извора на свободата ми...
Аз не зная кой си,
но всеки път идваш при мен,
в моите тайни, в любовта ми
остани... макар и далеч от мен!...

© Айбигел айбигел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??