15.06.2007 г., 9:12 ч.

Осъзнах 

  Поезия
718 0 7
Сутрин щом погаля росата
и гледам как си играят децата,
осъзнавам, че има смисъл да живея,
че има за кого и тъжна и весела песен да пея!
Вечер щом луната изгрее
и ароматът на слънце отвее,
аз зная, че не съм сама,
с мен е красивата луна!
Нощем, когато заспиваш до мен,
се чувствам по-удобно, отколкото в сатен!
Разтапям се в прегръдките на любовта,
щом усетя отново мириса на сутринта!
Всеки ден за мен е прекрасен,
щом смисълът на живота вече ми е ясен!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??