20.04.2018 г., 23:29 ч.

Отказване 

  Поезия » Друга
333 0 1

Не ми говорѝ –
не желая да слушам.
До мен не бъдѝ –
дойде ми до гуша.

Убит от лъжи –
предавам живота.
Коварни очи –
за мене говорят.

Ще гоня сърцето,
дори ще се сбия.
Дали сред небето,
любов ще открия?

Намирам те смела,
жена на звездите.
С очи на орели –
дете на мечтите,

но вече различна…
Наричаш ме спомен?
Животът не тича…
И спирам да гоня…

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??