10.04.2019 г., 12:19 ч.

Отключи ме 

  Поезия » Друга
228 2 6

Отключи ми душата за светли простори,

аз съм птица родена в изгрева ясен.

Аз препускам след вятър, прелитам над двори,

аз обичам живота, света тъй прекрасен.

 

Отключи ми сърцето с ключ не от златото,

а от думи, които събарят стени.

И свободен след теб сам, ще тръгна, когато

любовта ми не тлее, а ярко гори.

 

Отключи ме, недей да ме криеш във клетка,

само твой да съм, ти да ме имаш...Поспри!

Любовта не е сделка, ни някаква сметка,

тя живее от радост, тя диша мечти!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??