О Т К Р А Д Н А Т И И З Г Р Е В И
Къде се изгубихте, изгреви?
между усмивка и смях –
там вашия цвят аз съзрях.
Кой в зачатъка още открадна ви?
И кой ли превърна ви в пленници?
Между усмивка и смях
горещи сълзи аз пролях.
Намерих там вятърни мелници.
Те мелеха, мелеха в утрото...
Тогава усмивка и смях
с мечтите си смесих и смлях.
Молитва изпратих към слънцето.
© Стойна Димова Всички права запазени
но пък ми стопли някак душата..
поздравления, Стойне..