Блатни твари, диви орди
клатят властта ни пуста!
Идвате, депутати горди,
пораждате силни чувства!
Денков, наший генерал,
гороломно ни ревна:
"За Пеевски ми е жал,
чуйте речта ми гневна!
Миньорите трябва да са овце,
защо да защитим енергетиката!?
Оставете вълците да ядат месце,
на кого днес му пука за етиката!?"
И днес йощ България търси пътя верен,
от лидерите нека все пак бъде намерен,
от новия Менделеев, очилат политик,
що украинците с амуниции снабдява,
но гордо се перчи с титлата академик!
Кръвосмесителни джуджета,
и ние сме си едни ментета!
© Георги Всички права запазени