Oct 4, 2023, 8:33 PM  

Откровение на Евгений Дайнов за миньорите 

  Poetry » Humour, Parody
389 1 4

Блатни твари, диви орди

клатят властта ни пуста!

Идвате, депутати горди,

пораждате силни чувства!

 

Денков, наший генерал,

гороломно ни ревна:

"За Пеевски ми е жал,

чуйте речта ми гневна!

 

Миньорите трябва да са овце,

защо да защитим енергетиката!?

Оставете вълците да ядат месце,

на кого днес му пука за етиката!?"

 

И днес йощ България търси пътя верен,

от лидерите нека все пак бъде намерен,

от новия Менделеев, очилат политик,

що украинците с амуниции снабдява,

но гордо се перчи с титлата академик!

 

Кръвосмесителни джуджета,

и ние сме си едни ментета!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дайнов е тъпак и прост, и елементарен. Това го знаем.отдавна. Ама и това "произведение" е много съмнително!
  • Точно
  • Че Дайнов е простак и алкохолик, в това едва ли някой се съмнява, но за мен настоящата творба е със съмнителна стойност. Повече гавра с "Опълченците на Шипка", отколкото някаква пародия....
  • Браво!
Random works
: ??:??