13.10.2007 г., 22:21 ч.

Отначало 

  Поезия
645 0 4
Отначало

Толкова години се измъчвах
Залъгвах се че го обичам
Него всяка нощ сънувах
Лъжех че в любов се вричам

За него мислех си години
Дни наред обичах го безумно
Но само часове ми бяха нужни
Да осъзная че ще ми е трудно

Трудно ще е да му вярвам
Та той излъга ме така коварно
Искаше ми се да го отбягвам
Да забравя го макар и бавно

И сега след няколко години
Успях Отново съм свободна
И срещам погледи невинни
Не срещнали тъга подобна

За него страдах ала вече
Намерих друг да го замести
В мислите ми някъде далече
Бледнеещ образ носи вести

Вестите за ново са начало
Че нов човек е бил сега
Но образът му оцветен е в бяло
Безцветен е  безчувствен за беда

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??