5.03.2011 г., 16:08 ч.  

Овцете не броя 

  Поезия » Друга
1555 1 51

 

Аз бързо спя, че сънищата бягат.


Овцете не броя – сами си лягат.


За вчера – нямам лек, нито ваксина.


За утре – търся в днес адреналина.


Не чакам да ме грее чуждо слънце -


и в сянка ще покълне сято зрънце.


Заравям в пепел всяко недоверие -


мечтите са към сбъдване предверие.


Изпадна ли, случайно, във амнезия -


спасявам се във тайнството - поезия.


 

 

02.03.2010

Julie

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??