Дяволският танц начена.
Струните на моята душа
пулсират лудо в тишината
разсечена от мълнията-лък
под който падат разпилени
кристали от желания безумни,
признания на нежни гласове,
стенания замръзнали в кръвта,
искри запалили сърцето!
Беснее дяволският танц-
времето минава,
аз оставам да се моля пред олтара
на магичната цигулка.
© Стойчо Станев Всички права запазени
...признания на нежни гласове...
Приеми моите почитания!💘