15.12.2007 г., 7:57 ч.

Пак сиротни... 

  Поезия
683 0 17
***
Кога си тръгнах?
Колко мина?
А ти защо във мен остана...
и ме прегърна?
Не отмина...
викът отляво...
жива рана...

Кога си тръгна?
Как замина?
Защо отново в мен болеше?
И пак ме върна...
като зима...
снегът от сълзи...
в мен валеше...

Кога ще тръгнем?
Колко има...
до кръв да потечем самотни?
И без да тръпнем...
в длан любима...
сърцата пак ще са...
сиротни...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??