19.12.2008 г., 8:25 ч.

Писмо до дядо Коледа 

  Поезия » Друга
747 0 8

Мили дядо Коледа,

 

моля те, сложи в торбата

радост за всеки на земята.

Нека в домовете ни да има обич и уют,

да бъде ползотворен всеки труд!

Нека да бъдат само спомен гладът и нищетата,

за да се събуждат с усмивка: възрастните и децата.

Дядо Коледа, вълшебства разни нали знаеш,

та с тях всички хора да омаеш,

за да забравят за всекидневните проблеми,

сметките големи и домашните задачи,

защото тези мигове няма да бъдат отново ваши.

Нека близките си с обич всеки да прегърне

и с наздравица на пожеланията да отвърне.

За пакостите на децата да забравят

и с тях подаръците бързо да отварят!

Мили дядо белобради,

а ти какъв подарък желаеш

и за какво мечтаеш?

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??