Липсваш ми
Толкова много ми липсваш
Липсват ми твоите детски игри – неиграни
Липсват ми разговорите с теб − неизказани
Липсва ми гушкането с моето малко ''слънчице''
Липсва ми да те гледам как сладко се храниш
Липсват ми детските пакости
Но най-много ми липсва
Да ме повикаш с думата ''Тате''
И ме боли
Че тази свещена за мен дума
Я казваш на друг
Не ми липсва болката
От това че те няма до мен
Не ми липсва вярата вяра...
В Бог... в щастливото бъдеще
В семейството с теб... с брат ти и
Моята жена... Нашето СЕМЕЙСТВО
Липсваш ми...
Липсват ми сили да те гледам разплакана
Когато си тръгваш от мен
Липсваш ми...
Казвам през сълзи щом те оставя
Пред новия дом в който живееш с майка си
Липсваш ми... много ми липсваш.
© Коцето Костов Всички права запазени