И защото не знаех как.
И защото не знаех нищо.
Щях да ти пиша писмо.
С подпис: Една хищница.
Тя желае всички мъже.
(Щом така ти харесва.)
Но може би след...
Като е решила това Неизвестно.
И сега бездиханна немея.
И въздишки ти пращам.
Тишина съм. Говори си със нея.
Нещо във гърлото дращи.
Нещо не иска да спира.
И сърцето боли. По кожата.
Прилича на вечност. И на умиране.
На нежност и на огньове.
Обичам те. Колкото мога...
© Таня Георгиева Всички права запазени