Feb 6, 2019, 12:51 AM

... писмо с от(късна)та дата... 

  Poetry » Love
1441 8 8

... писмо с от(късна)та дата...

 

И защото не знаех как.

И защото не знаех нищо.

Щях да ти пиша писмо.

С подпис: Една хищница.

Тя желае всички мъже.

(Щом така ти харесва.)

Но може би след...

Като е решила това Неизвестно.

И сега бездиханна немея. 

И въздишки ти пращам.

Тишина съм. Говори си със нея.

Нещо във гърлото дращи.

Нещо не иска да спира.

И сърцето боли. По кожата.

Прилича на вечност. И на умиране.

На нежност и на огньове.

Обичам те. Колкото мога...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??