9.11.2007 г., 9:05 ч.

По-щастливи ли са лудите от нормалните хора? 

  Поезия » Друга
736 0 4
 

 

Когато очите блуждаят отнесени

или чувствата присядат в постеля от плесени,

когато умът ми трайно заспива

или речта ми става парлива като коприва;

 

Когато мисълта ми броди в незнайност

и надеждата ми се губи в безкрайност...

кажи с какво да спася цветята  в душата,

да не погинат от отровата на съдбата!

 

Как и с какво да запазя полета на мечтите

кървящи, разкъсани от на живота бодлите?

Как и защо  нормално да живея!?!?

Или да умра, или да полудея...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??