7.03.2009 г., 22:40 ч.

По вятъра изпращам аромат 

  Поезия » Друга
775 0 18


Градили ли сме, или пък рушили,
обичали, или пък мразили дори,
те, майките ни, в мислите си мили
с любов прощават нашите вини.

Сърцата им са пълни с обич топла,
и даже със пречупени платна,
те никога не хвърлят котва,
а все напред, напред гребат.

Във бурите са нежен пристан
за нашите измъчени сърца.
Достатъчен е само поглед искрен
и те отново смело да летят.

За майчината обич спирка няма,
ни влакове по разписание, ни бряг.
От обичта ми, майчице Голяма,
по вятъра изпращам аромат.

 

 

Честит празник на всички, и на тези, които не го признават:) Хубаво е да имаме повече поводи да се усмихваме искрено!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??