Никой няма по два живота,
всеки миг, всеки час или дата
ни завърта така колелото,
че да помни навеки душата!
Единствен живот ни е даден
и в краткото време за него
мечтите да сбъднем - награда,
балсамът за рани в сърцето...
За всеки е всичко различно
и сам всеки книгата пише...
Животът ни - празник едничък,
подарък от някого - Свише...
И нека да пишем красиво,
със мъдрост, любов, добродетел...
Че дните все пак си отиват
един по един към небето...
© Елена Костадинова Всички права запазени