10.06.2009 г., 15:58 ч.

Почти невъзможна 

  Поезия » Друга
865 0 21

Жадна съм.

Всяка нощ я сънувам

жаждата –

с дълги коси разпуснати.

Дяволски е хубава.

Аз й роша с пръсти къдриците,

тя пресъхва по моите устни,

до капка изпита.

Прегръщам я, шепна й клетвено

да остане при мен.

Тя - сънищата ми наводнява

и танцува мокра в очите ми.

От хартия корабче й скроявам –

да знае откъде да ме вземе

и до кой бряг да доплавам.

Като молитва съм.

Зачева ми нови сънища

и ги разпръсква по пълнолуние.

Когато сънят възкръсва…

И звезди пазят тайните.

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??