23.12.2016 г., 11:51 ч.

Под одеялото 

  Поезия
472 0 3

Снощи си спомних Созопол
и как ме намери на плажа

 

как ме погледна и небето заплака
как бягахме по паважа

 

за скалите в дълбокото също си спомних
и как ми докосна ръката

 

как в нас гореше невинност 
и как морето гонеше ни краката

 

за порязаното стъпало на мидичка бяла
за черните облаци
за чужда раздяла

 

как забравих за всичко различно от тебе
което там бях видяла 

 

запазвам си спомена
усмихвам се вяло
а ти лягаш до мен
и ме целуваш под бялото одеяло
 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съзрях носталгична признателност. Или романтична?! Но пък хубава.
  • Нежно и красиво!
  • Толкова се радвам на точно такива стихове - нежни, изпълнени с любов и топлинка!
Предложения
: ??:??