3.02.2020 г., 7:12 ч.

Подари ми 

  Поезия » Друга
347 1 3

Подари ми кокиченце бяло

със зелени листенца - сълзи.

На полето в слог оживяло

сред студените мартенски дни.

 

Подари ми кокиченце живо,

не набрано от твойте ръце.

Там да бъде, да чака звънливо

да го милвам под снежно небе.

 

Подари ми надежда за пролет,

подари ми и нови мечти.

Да съм жив и готов аз за полет,

щом кокиче в мен зазвъни.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??