7.01.2009 г., 20:37 ч.

Подарък 

  Поезия » Друга
606 0 9

 

 

Подарък

 

В дългата вечер, когато сама

напразно очаквам да дойде сънят,

а той лъкатуши по път заледен,

от коледни песни и смях упоен...

Когато със сребърна четка снега,

рисува ефирни дантели в нощта,

на пръсти щом тръгне краткият ден

и кротко задреме градът уморен...

Тогава изгрява вълшебна звезда,

желания сбъдва, твори чудеса,

надежда ни носи за бъдните дни

и подарък - крила за мечти, за мечти...

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??