24.06.2022 г., 10:28 ч.

Послание 

  Поезия » Философска, Гражданска
218 0 3

            Посланиe

 

В стиховете си картини рисувам,

за живота на хората, за любовта.

Тях аз на мойте българи дарувам,

излезли са направо от моята душа.

 

И раждат се под перото ми творби,

за лятото, пролетта и студената зима. 

За хората, доброто и лошо в тeхните души,

за любовта истинската където я има!

 

За моят смел народ, за българския род,

за земята българска от Бог благословена!

Редя и пиша слова за нашият славен народ,

един горд народ с история величествена!

 

А посланието ми е на края на моята творба,

за поуката на младите българи по света.

Да вярват в себе си и да почитат те Бога,

и да не забравят своя род и българската земя!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??