16.08.2007 г., 15:17 ч.

Последна, осъзната, неочаквана, немечтана и дълго чакана НОЩ 

  Поезия
754 0 3
Съзнанието осъзнава чувствата,
води ги през гъст капинак,
оставя кървави следи
по сънуваният блян.
Раздира дрехите,
изтъкани от розов цвят,
присмива се ехидно
на изгубеното "сираче".
Покрива с думи
все по-зли,
напредва,
крещи.
Не...
А те се завръщат тихо
с по-голяма сила.
За миг превръщат всичко в прах,
рисуват желани усмивки,
"превързват" раните
и ги задълбават.
Летят в посока -
"попарват" крилете,
настъпват бавно,
завладяващо,
по-сигурни,
спокойни,
нашепващи:
Да...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??