23.10.2012 г., 14:42 ч.

Последната една минута 

  Поезия » Любовна
549 0 9

Неповторима, като сън

и като болка си ми близка.

Пристигаш ти сега отвън

със разкопчана бяла ризка.

 

И влизаш ти във моя храм

с едно желание - последно,

и тука пак без капка срам

да пуснеш жилото си вредно.

 

В сърдечния си таен кът

аз виждам думите отровни.

И според тебе по света

невинните - и те виновни...

 

Преглътнах твоите слова

и тирадата ти тъй надута.

А щастието бе в това,

че бе при мен една минута.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??