11.06.2019 г., 22:54 ч.

Последно сбогом 

  Поезия » Гражданска
330 4 1

Последно сбогом

Такъв какъвто бях ме запомни!
Какъвто си останах и до края.
Недей да плачеш! Твоите сълзи
едва ли ще ме пратят там, във Рая?

Веднъж ли във живота си греших?
И колко пъти грешките повтарях?
Ала на края всичко си платих!
Страницата вече се затваря!

Любех страстно другите жени.
Любех ги, а после ги оставях!
Ако можеш ти сега прости
за това, че тебе те забравях!

Знаех, че това ще ти тежи!
Чакаше ме дълги дни и нощи!
Сигурен съм-много те боли!
Аз към болката прибавях още!

Свърши земният ми път до тук
и със сигурност ще съм във Ада!
Искам да намериш някой друг!
Още си красива! И си млада!

Ще те чакам аз във вечността
колкото и дълго тя да трае
за да съм с любимата жена!
Но дали ще стане, Дявол знае!

 

11.06.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тогава,още сте тук! И в сегашната действителност може да докажеш, че истинската любов не идва след смъртта.
    Иначе стихотворението е една искрена болка!
Предложения
: ??:??