23.11.2013 г., 21:44 ч.

Поспри 

  Поезия » Друга
558 0 1

       Поспри

 

Къде си хукнала?

Не ме обсебвай!

Не ме затваряй още

за света.

Остави очите ми

отключени -

да намерят 

четирилистна детелина,

за да повярват

в любовта.

Не бързай толкова,

отпусни ми дни

да бродя из душата си,

да се спра

пред чакала врата,

да ме лъхне мирис

на зелено, дом и вино,

да видя стъпки

на отишлата си самота.

Напълни ми радост

в раковина,

жадно да отпия.

Скрий за малко

сянката на болестта.

Нека да съм твоя...

Но къде си хукнала?

Не искаш ли да видиш

как силно съм обичана,

преди това?!

 

© Лакрима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,Ани!..Да,опитвам се да те открия,но не успявам..Ако успееш да влезеш в страницата ми там със сигурност ще се намерим!..дано.. .
Предложения
: ??:??