24.12.2007 г., 21:23 ч.

Пред Бъдника 

  Поезия » Философска
714 0 11
 

Пред Бъдника

 

 

В жаравата захвърлям трудни думи -

 

да осветят пътека нова,

 

а делничните ни безумия

 

на прошка да отворят порта.

 

Събуждане да звънне. И в душите

 

белязаните тръпки да възкръснат -

 

харизма пращат ни дедите

 

и светлина във всички клетки се разпръсква.

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??