24.12.2008 г., 10:11 ч.

Приказка 

  Поезия » Гражданска
671 0 1
Приказка

 

В приказка забавна аз съм се родил,

в приказка съдбовна съм отрасъл,

в приказка ужасна аз живея.

 

Таз приказка не се разказва,

таз приказка не се чете, 

таз приказка не е за малки деца.

тази приказка е самият живота.

 

Тази приказка е тук,

в тази приказка си и ти, 

в нея сме всички.

Ние я режисираме и пишем,

но не я разказваме, но не я четем,

само пишем и живеем, 

страдаме или се радваме,

влюбваме се и се разлюбваме, 

воюваме и се помиряваме.

 

В тази приказка ние се учим и прощаваме,
в нея се развиваме и деградираме...


Kостадин Койчев - kovak

© Костадин Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??