3.12.2008 г., 21:47 ч.

Приумица 

  Поезия » Друга
505 0 14
Искам
да чета
в редовете
приказка.
Искам
да усещам
оня шум
хартиен.
С тези завъртулки
и важни запетаи.
Искам
и приумици -
сънища
на джуджета,
в цвят
червено-страстен,
от звънчета -
водопадно
да превърна
в песен.
Нещо
знам,
че съществува,
от душите
е изречено.
Пълен
е така
Животът.
Розови -
на дни
следите.
Пътят
сладостен
е скрил
пролука
между
редовете
към...
Безкрая!



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??