2.03.2024 г., 12:59 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
138 1 2

Да седнем на чаша кафе,
цигара и приказки сладки,
да видим се с тебе братле,
откраднем минутите кратки.

Да спомним си славните дни,
когато дивяхме на воля
и карахме бързи коли,
не влизахме в никоя роля.

Тогава бе плитко морето,
мечтите ни бяха големи,
летяхме високо в небето,
не знаехме що е проблеми.

Светът се въртеше за нас
и ние на пръст го въртяхме,
и често си хващахме бас,
когато във парка висяхме.

И нека тоз' стих да разкаже
как силно на воля крещяхме,
да чуят и глухите даже,
че дишаме, тук сме, живяхме.

(на моите верни приятели)

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Велев, благодаря за вниманието!
  • Страхотно, страхотно ми допадна това стихотворение! Естествено, че поставих петте звезди и естествено, че ще го чета пак в графа Любими!
Предложения
: ??:??