13.09.2008 г., 16:15 ч.

Приземяване 

  Поезия » Друга
670 0 19
Отново приземяване. Отгоре.
От по-високо повече боли.
Така говорят всички мъдри хора.
И мъдро се подсмихват отстрани.

Дори животните веднъж се спъват
във остър камък в непрогледен мрак.
А ние помним грешките си първи,
но ги повтаряме. И пак. И пак...

Животните с капаните се борят.
Човекът да се хване е готов.
Защото има незавидна орис -
от Господ е наказан
със любов.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??