29.04.2017 г., 22:09 ч.  

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
236 0 0

160/ Опитвах се да сложа точка

на туй, което съм създал,

но често правех и отсрочка,

че нещо пак съм изтървал.

Или че грешка съм допуснал,

неточност някаква съм пуснал

или пък да се извиня

и бързах да го променя!

Не исках  близък да разсърдя,

ненужно да го заклеймя

не  исках в туй да ме винят,

да съм на прицела им твърде!

С не доубмислена творба

да си оголя пак гърба!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??