1.03.2018 г., 10:19 ч.

Пролет моя 

  Поезия
996 0 2

Пролет моя,

как те чакам!

Да възкръснеш из снежните друми,

да изпъстриш с розова клонка дома ми.

Да изгрее с усмивка зората,

с топло слънце

да ми стоплиш душата.

Да запеят птички в клонака,

да зеленейне тревица

под родната стряха.

 

Да заиграе сърцето с твоята младост,

да събудиш детето,

що дреме в мене.

Да започнем наново 

с нотка игрива,

да ни върнеш всичко,

що зимата беше ни скрила.

© Мария Георгиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя пролет »

32 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??