Пролетта настъпва, но не иска
с нови нюанси зимата да смени...
А в душата топъл спомен се разплисква –
ледове стопява, прогонва лъжи...
И танцуват балеринки в тишината.
Сняг и цвят... и смях смесват се в едно.
Засияват палави усмивки на децата.
И земята цяла грее в бяло и добро.
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени