Пролетта през сезоните
През зимата
Зима рисува
пролетни цветя върху
прозореца ми...
През пролетта
Снегът се топи.
Тъжно плачат капчуци
със мътни сълзи...
Всичко се ражда
отново и отново,
но винаги за пръв път...
През лятото
Светът надява
летни дрехи с пролетно
настроение...
През есента
Сочни плодове,
обагрени в пролетни
пъстри цветове...
© Павлина Петрова Всички права запазени
Много ми харесаха, Павли!